Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Dusseldorf

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lisboa

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Roma (OTP - FCO)

Udhëtim
2022-07-09
2022-07-16
Rumani - Itali

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Roma (OTP - FCO)

Një mënyrë
2022-07-09
Rumani - Itali

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Roma është qyteti më i vjetër i botës. Ai është themeluar në shekullin e 8-të para Krishtit. Qyteti është vendosur në bregdetin e Italisë, në jug të vendit. Roma ka qenë qyteti i perandorëve, i papëve dhe i artistëve. Qyteti është i njohur për monumentet e tij të mrekullueshme, si Colosseum, Pantheon dhe Forumi Romak.

"Dëshira për të fluturuar është një ide që na është dhënë nga paraardhësit tanë të cilët, në udhëtimet e tyre të rraskapitur nëpër toka të pista në kohët prehistorike, dukej me zell për zogjtë që fluturojnë lirshëm përmes hapësirës, ​​me shpejtësi të plotë, mbi të gjitha pengesat, në autostradën e pafundme e ajrit. " - Wilbur Wright