Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Liverpool

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Oradea - Bukuresht (OMR - OTP)

Udhëtim
2022-07-04
2022-07-11
Rumani - Rumani

Nga EUR 14.99

Oradea - Bukuresht (OMR - OTP)

Një mënyrë
2022-07-04
Rumani - Rumani

Nga EUR 14.99

Qyteti i Oradhes ka një histori të gjatë. Ajo fillon me ndërtimin e qytetit nga banorët e lashtë ilirë. Qyteti është ndërtuar në mes të lumit Criș dhe lumit Bega. Qyteti është i njohur për arkitekturën e tij të bukur dhe për trashëgiminë kulturore.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Ju nuk keni parë një pemë derisa ta keni parë hijen e saj nga qielli". - Amelia earhart.