Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Mikonos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Oradea - Konstancës (OMR - CND)

Udhëtim
2022-07-05
2022-07-12
Rumani - Rumani

Nga EUR 14.99

Oradea - Konstancës (OMR - CND)

Një mënyrë
2022-07-05
Rumani - Rumani

Nga EUR 14.99

Qyteti i Oradhes ka një histori të gjatë. Ajo fillon me ndërtimin e qytetit nga banorët e lashtë ilirë. Qyteti është ndërtuar në mes të lumit Criș dhe lumit Bega. Qyteti është i njohur për arkitekturën e tij të bukur dhe për trashëgiminë kulturore.

Konstancës është një qytet i vogël në jug të Shqipërisë. Ai u themelua në shekullin e XIV dhe u rrit me ndihmën e turqve, që erdhën në Shqipëri në vitin 1444. Qyteti u bë i njohur për arkitekturën e tij dhe për artin e tij. Konstancës ishte qyteti i parë shqiptar që u bë i njohur në Evropë.

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland