Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Londra

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lefkadës

nga € 14.99 Rezervoni tani

Amsterdam

nga € 14.99 Rezervoni tani

Londra - Iasi (LTN - IAS)

Udhëtim
2022-08-17
2022-08-24
Anglia - Rumani

Nga EUR 14.99

Londra - Iasi (LTN - IAS)

Një mënyrë
2022-08-17
Anglia - Rumani

Nga EUR 14.99

Londra është një qytet në Angli, i cili është themeluar në shekullin e 11-të. Qyteti është i njohur për shumë gjëra, siç janë: Big Beni, Tower of Londoni, Westminster Abbey dhe Hyde Parku.

Ishtoria e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe. Historia e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe.

"Ndonjëherë, fluturimi ndihet shumë i mirë që të arrihet nga njeriu. Ndonjëherë, bota nga lart duket shumë e bukur, shumë e mrekullueshme, shumë e largët për sytë e njeriut për të parë ". - Charles A. Lindbergh