Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Frankfurt

nga € 14.99 Rezervoni tani

Nice

nga € 14.99 Rezervoni tani

Tel Aviv

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lisboa - Bukuresht (LIS - OTP)

Udhëtim
2022-07-09
2022-07-16
Portugali - Rumani

Nga EUR 14.99

Lisboa - Bukuresht (LIS - OTP)

Një mënyrë
2022-07-09
Portugali - Rumani

Nga EUR 14.99

Lisboa është një qytet i lashtë në Portugali. Ai është i njohur për historinë e tij të pasur, arkitekturën e saj të bukur dhe klimën e përshtatshme.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

“Fluturoj sepse e çliron mendjen nga tirania e këtyre të vegjëlve”. - Antoine de Saint-Exupery