Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Athina

nga € 14.99 Rezervoni tani

Milano - Bukuresht (LIN - OTP)

Udhëtim
2022-07-08
2022-07-15
Itali - Rumani

Nga EUR 14.99

Milano - Bukuresht (LIN - OTP)

Një mënyrë
2022-07-08
Itali - Rumani

Nga EUR 14.99

Milano është qyteti më i madh dhe më i rëndësishëm i Italisë. Ai është qyteti më i vjetër i vendit dhe ka një histori të gjatë. Milano është qyteti ku ka lindur Leonardo da Vinci dhe është qyteti ku ka ndërruar jetë Napoleon Bonaparte.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Ndonjëherë, fluturimi ndihet shumë i mirë që të arrihet nga njeriu. Ndonjëherë, bota nga lart duket shumë e bukur, shumë e mrekullueshme, shumë e largët për sytë e njeriut për të parë ". - Charles A. Lindbergh