Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Barcelona

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bilbao

nga € 14.99 Rezervoni tani

Chania

nga € 14.99 Rezervoni tani

Londra - Cluj Napoca (LHR - CLJ)

Udhëtim
2022-07-10
2022-07-17
Anglia - Rumani

Nga EUR 14.99

Londra - Cluj Napoca (LHR - CLJ)

Një mënyrë
2022-07-10
Anglia - Rumani

Nga EUR 14.99

Londra është një qytet në Angli, i cili është themeluar në shekullin e 11-të. Qyteti është i njohur për shumë gjëra, siç janë: Big Beni, Tower of Londoni, Westminster Abbey dhe Hyde Parku.

Cluj Napoca is a city located in northwestern Romania. It is the capital of Cluj County and the 4th most populous city in Romania, with 324,576 inhabitants as of 2011. The city is situated in the historical region of Transylvania.

"Sa herë që unë ëndërroj për të fluturuar, është ndjenja më e mirë në botë". - Kate M.