Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Milano

nga € 14.99 Rezervoni tani

Këln

nga € 14.99 Rezervoni tani

Timisoara

nga € 14.99 Rezervoni tani

Thera - Bukuresht (JTR - OTP)

Udhëtim
2023-06-03
2023-06-10
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Thera - Bukuresht (JTR - OTP)

Një mënyrë
2023-06-03
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Santorini is a Greek island located in the Aegean Sea. It is located about 120 km (75 mi) southeast of Athens, and about 25 km (16 mi) from the coast of Crete. It is the largest island of a small, circular archipelago which bears the same name and is the remnant of a volcanic caldera. The municipality of Santorini includes the inhabited islands of Santorini and Therasia and the uninhabited islands of Nea Kameni, Palaia Kameni, Aspronisi, and Christiana. The total land area is 90.623 km2 (35.077 sq mi).

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland