Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Dublin

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Amsterdam

nga € 14.99 Rezervoni tani

Nice

nga € 14.99 Rezervoni tani

Ibiza - Bukuresht (IBZ - OTP)

Udhëtim
2022-07-09
2022-07-16
Spanjë - Rumani

Nga EUR 14.99

Ibiza - Bukuresht (IBZ - OTP)

Një mënyrë
2022-07-09
Spanjë - Rumani

Nga EUR 14.99

Ibiza është një qytet në ishullin e Ibizës, në Spanjë. Qyteti është i njohur për festat e natës dhe plazhet e bukura. Ibiza është një qytet i vjetër me histori të gjatë.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Ndonjëherë, fluturimi ndihet shumë i mirë që të arrihet nga njeriu. Ndonjëherë, bota nga lart duket shumë e bukur, shumë e mrekullueshme, shumë e largët për sytë e njeriut për të parë ". - Charles A. Lindbergh