Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi - Zakynthos (IAS - ZTH)

Udhëtim
2022-07-07
2022-07-14
Rumani - Greqi

Nga EUR 14.99

Iasi - Zakynthos (IAS - ZTH)

Një mënyrë
2022-07-07
Rumani - Greqi

Nga EUR 14.99

Ishtoria e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe. Historia e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe.

Zakynthos is an island in the Ionian Sea. It is the third largest island in the Ionian Sea. Zakynthos is about 50 km long and 20 km wide. The capital of Zakynthos is the town of Zakynthos.

"Ju nuk keni parë një pemë derisa ta keni parë hijen e saj nga qielli". - Amelia earhart.