Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Barcelona

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Madeira - Bukuresht (FNC - OTP)

Udhëtim
2023-02-03
2023-02-10
Portugali - Rumani

Nga EUR 14.99

Madeira - Bukuresht (FNC - OTP)

Një mënyrë
2023-02-03
Portugali - Rumani

Nga EUR 14.99

Qyteti Madeira ka një histori të gjatë. Ai u themelua në vitin 1419 nga një komandant i shtetit të Portugalisë, Gil Eanes. Qyteti ishte i destinuar për të shërbyer si një port i rëndësishëm për tregtin mes Portugalisë dhe Afrikës. Megjithatë, ai u bë i njohur në botë për bukurinë e tij natyrore dhe për arkitekturën e veçantë.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Kur sapo të kesh shijuar fluturimin, do të ecësh përgjithmonë në tokë me sytë e kthyer drejt qiellit, sepse atje ke qenë dhe atje do të dëshiroje gjithmonë të kthehesh." - Leonardo da Vinci