Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Hamburg

nga € 14.99 Rezervoni tani

Tel Aviv

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dusseldorf

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dusseldorf - Bukuresht (DUS - OTP)

Udhëtim
2022-08-21
2022-08-28
Gjermani - Rumani

Nga EUR 14.99

Dusseldorf - Bukuresht (DUS - OTP)

Një mënyrë
2022-08-21
Gjermani - Rumani

Nga EUR 14.99

Düsseldorf ist eine Großstadt in Nordrhein-Westfalen. Sie liegt am Rhein und hat rund 600.000 Einwohner. Die Stadt wurde im Jahre 1135 erstmals urkundlich erwähnt. Bis zur Mitte des 19. Jahrhunderts war Düsseldorf eine kleine Stadt mit etwa 10.000 Einwohnern. Erst mit der Industrialisierung wuchs die Stadt rasant. Heute ist Düsseldorf eine bedeutende Wirtschafts- und Kulturstadt.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Kur sapo të kesh shijuar fluturimin, do të ecësh përgjithmonë në tokë me sytë e kthyer drejt qiellit, sepse atje ke qenë dhe atje do të dëshiroje gjithmonë të kthehesh." - Leonardo da Vinci