Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Shtutgart

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dusseldorf

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Sibiu

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dublin - Bukuresht (DUB - OTP)

Udhëtim
2022-07-09
2022-07-16
Irlandë - Rumani

Nga EUR 14.99

Dublin - Bukuresht (DUB - OTP)

Një mënyrë
2022-07-09
Irlandë - Rumani

Nga EUR 14.99

Inis domo stair na cathrach Dublin agus freagair i dalbáinis. I don't know the history of the city of Dublin and I don't speak Albanian.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Të mësuarit për të fluturuar një aeroplan më mësoi një mënyrë të të menduarit, një qasje për zgjidhjen e problemeve që ishte e aplikueshme dhe efektive. Pilotët janë shumë metodikë dhe të përpiktë, dhe artistët nuk priren të jenë. " - Chris Carter