Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Milano

nga € 14.99 Rezervoni tani

Roma

nga € 14.99 Rezervoni tani

Barcelona

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj - Valencia (CLJ - VLC)

Udhëtim
2023-02-10
2023-02-17
Rumani - Spanjë

Nga EUR 14.99

Cluj - Valencia (CLJ - VLC)

Një mënyrë
2023-02-10
Rumani - Spanjë

Nga EUR 14.99

Cluj Napoca is a city located in northwestern Romania. It is the capital of Cluj County and the 4th most populous city in Romania, with 324,576 inhabitants as of 2011. The city is situated in the historical region of Transylvania.

Valencia es një qytet në Spanjë, i cili është i njohur për historinë e tij të pasur dhe bukurinë e tij natyrore. Qyteti është themeluar në vitin 138 p.K. nga romakët dhe ka qenë një nga qytetet më të rëndësishme të Spanjës. Valencia është gjithashtu një qytet i famshëm për festivalet e tij të kulturës, si dhe për gastronominë e tij të pasur. Valencia is a city in Spain, which is known for its rich history and natural beauty. The city was founded in 138 BC by the Romans and has been one of the most important cities in Spain. Valencia is also famous for its cultural festivals, as well as its rich cuisine.

"Kur sapo të kesh shijuar fluturimin, do të ecësh përgjithmonë në tokë me sytë e kthyer drejt qiellit, sepse atje ke qenë dhe atje do të dëshiroje gjithmonë të kthehesh." - Leonardo da Vinci