Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Mikonos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Saragosa

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Korfuzi - Bukuresht (CFU - OTP)

Udhëtim
2022-08-16
2022-08-23
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Korfuzi - Bukuresht (CFU - OTP)

Një mënyrë
2022-08-16
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Korfuzi is a small city in southern Albania. It is located in the county of Gjirokastër and is the administrative center of the municipality of Korfuzi. The city is situated at an altitude of 914 meters above sea level.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Sa herë që unë ëndërroj për të fluturuar, është ndjenja më e mirë në botë". - Kate M.