Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Roma

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dublin

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lion

nga € 14.99 Rezervoni tani

Paris - Iasi (CDG - IAS)

Udhëtim
2022-07-04
2022-07-11
Francë - Rumani

Nga EUR 14.99

Paris - Iasi (CDG - IAS)

Një mënyrë
2022-07-04
Francë - Rumani

Nga EUR 14.99

Parisi është një qytet i Francës. Ai u ndërtua në vitin 52 para Krishtit, nga romakët. Qyteti është i njohur për arkitekturën e tij të bukur, për bulevardet e tij, për muzeun e tij të famshëm dhe për katedralen Notre Dame.

Ishtoria e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe. Historia e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe.

"Dëshira për të fluturuar është një ide që na është dhënë nga paraardhësit tanë të cilët, në udhëtimet e tyre të rraskapitur nëpër toka të pista në kohët prehistorike, dukej me zell për zogjtë që fluturojnë lirshëm përmes hapësirës, ​​me shpejtësi të plotë, mbi të gjitha pengesat, në autostradën e pafundme e ajrit. " - Wilbur Wright