Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Catania

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dusseldorf

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dubai

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau - Torino (BCM - TRN)

Udhëtim
2022-07-04
2022-07-11
Rumani - Itali

Nga EUR 14.99

Bacau - Torino (BCM - TRN)

Një mënyrë
2022-07-04
Rumani - Itali

Nga EUR 14.99

Bashkimi i qytetit të Bacau ka një histori shumë të gjatë. Ai u themelua më 1243 nga banorët e zonës. Qyteti u rëndësishëm në shekullin XVIII, kur u ndërtua Rruga e madhe e Bacau-it, që lidhte qytetin me portin e Brăila-s. Në vitin 1859, Bacau u bë qyteti i parë në Rumani që u emancipua nga sundimi osman. Në vitin 1877, Bacau u bë qyteti i dytë në Rumani që u zgjidh problemi i pronave. Në vitin 1918, qyteti u bë qendër e rezistencës kundër pushtimit austro-hungarez. Në vitin 1940, Bacau u aneksua nga Italia fashiste. Pas luftës, qyteti u kthye në Rumani.

Qyteti Torino është një qytet i vogël në Itali. Ai u themelua në shekullin e XVIII. Qyteti është i njohur për arkitekturën e saj të bukur dhe për industrinë e saj.

"Të mësuarit për të fluturuar një aeroplan më mësoi një mënyrë të të menduarit, një qasje për zgjidhjen e problemeve që ishte e aplikueshme dhe efektive. Pilotët janë shumë metodikë dhe të përpiktë, dhe artistët nuk priren të jenë. " - Chris Carter