Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Korfuzi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Madeira

nga € 14.99 Rezervoni tani

Catania

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau - Liverpool (BCM - LPL)

Udhëtim
2022-08-13
2022-08-20
Rumani - Anglia

Nga EUR 14.99

Bacau - Liverpool (BCM - LPL)

Një mënyrë
2022-08-13
Rumani - Anglia

Nga EUR 14.99

Bashkimi i qytetit të Bacau ka një histori shumë të gjatë. Ai u themelua më 1243 nga banorët e zonës. Qyteti u rëndësishëm në shekullin XVIII, kur u ndërtua Rruga e madhe e Bacau-it, që lidhte qytetin me portin e Brăila-s. Në vitin 1859, Bacau u bë qyteti i parë në Rumani që u emancipua nga sundimi osman. Në vitin 1877, Bacau u bë qyteti i dytë në Rumani që u zgjidh problemi i pronave. Në vitin 1918, qyteti u bë qendër e rezistencës kundër pushtimit austro-hungarez. Në vitin 1940, Bacau u aneksua nga Italia fashiste. Pas luftës, qyteti u kthye në Rumani.

Liverpool është një qytet në Angli, në veri të vendit. Qyteti u themelua në vitin 1207 si një qytet-kështjellë. Liverpooli u bë qytet i madh në shekullin e 19-të, kur u zgjerua me industrinë e përpunimit të mishit dhe të peshkut. Liverpooli është sot qyteti më i populluar në Angli dhe një nga qytetet më të mëdha në Evropë. Liverpool is a city in England, in the north of the country. The city was founded in 1207 as a city-castle. Liverpool became a great city in the 19th century, when it expanded with the meat and fish processing industry. Liverpool is today the most populous city in England and one of the largest cities in Europe.

"Të mësuarit për të fluturuar një aeroplan më mësoi një mënyrë të të menduarit, një qasje për zgjidhjen e problemeve që ishte e aplikueshme dhe efektive. Pilotët janë shumë metodikë dhe të përpiktë, dhe artistët nuk priren të jenë. " - Chris Carter