Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Dusseldorf

nga € 14.99 Rezervoni tani

Paris

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Athina - Bukuresht (ATH - OTP)

Udhëtim
2022-07-06
2022-07-13
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Athina - Bukuresht (ATH - OTP)

Një mënyrë
2022-07-06
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Athina is the capital and largest city of Greece. It is located in the Attica region on the Saronic Gulf, and has a population of 664,046 (in 2011). The city is renowned for its historical and cultural heritage, and its archaeological and architectural landmarks.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Ju nuk keni parë një pemë derisa ta keni parë hijen e saj nga qielli". - Amelia earhart.