Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Amsterdam

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Chania

nga € 14.99 Rezervoni tani

Zakynthos - Iasi (ZTH - IAS)

Udhëtim
2022-07-06
2022-07-13
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Zakynthos - Iasi (ZTH - IAS)

Një mënyrë
2022-07-06
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Zakynthos is an island in the Ionian Sea. It is the third largest island in the Ionian Sea. Zakynthos is about 50 km long and 20 km wide. The capital of Zakynthos is the town of Zakynthos.

Ishtoria e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe. Historia e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe.

"Kur sapo të kesh shijuar fluturimin, do të ecësh përgjithmonë në tokë me sytë e kthyer drejt qiellit, sepse atje ke qenë dhe atje do të dëshiroje gjithmonë të kthehesh." - Leonardo da Vinci