Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Barcelona

nga € 14.99 Rezervoni tani

Roma

nga € 14.99 Rezervoni tani

Firenze

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Zakynthos - Cluj (ZTH - CLJ)

Udhëtim
2022-08-16
2022-08-23
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Zakynthos - Cluj (ZTH - CLJ)

Një mënyrë
2022-08-16
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Zakynthos is an island in the Ionian Sea. It is the third largest island in the Ionian Sea. Zakynthos is about 50 km long and 20 km wide. The capital of Zakynthos is the town of Zakynthos.

Cluj Napoca is a city located in northwestern Romania. It is the capital of Cluj County and the 4th most populous city in Romania, with 324,576 inhabitants as of 2011. The city is situated in the historical region of Transylvania.

"Kur sapo të kesh shijuar fluturimin, do të ecësh përgjithmonë në tokë me sytë e kthyer drejt qiellit, sepse atje ke qenë dhe atje do të dëshiroje gjithmonë të kthehesh." - Leonardo da Vinci