Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Këln

nga € 14.99 Rezervoni tani

Londra

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lion

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino - Lamezia Terme (TRN - SUF)

Udhëtim
2022-07-04
2022-07-11
Itali - Itali

Nga EUR 14.99

Torino - Lamezia Terme (TRN - SUF)

Një mënyrë
2022-07-04
Itali - Itali

Nga EUR 14.99

Qyteti Torino është një qytet i vogël në Itali. Ai u themelua në shekullin e XVIII. Qyteti është i njohur për arkitekturën e saj të bukur dhe për industrinë e saj.

Lamezia Terme është një qytet në Itali, në provincën e Kalabrisë. Qyteti është themeluar në shekullin e XVIII-të, dhe është i njohur për termat e saj të bukura.

"Kur sapo të kesh shijuar fluturimin, do të ecësh përgjithmonë në tokë me sytë e kthyer drejt qiellit, sepse atje ke qenë dhe atje do të dëshiroje gjithmonë të kthehesh." - Leonardo da Vinci