Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Dublin

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino - Thera (TRN - JTR)

Udhëtim
2022-07-05
2022-07-12
Itali - Greqi

Nga EUR 14.99

Torino - Thera (TRN - JTR)

Një mënyrë
2022-07-05
Itali - Greqi

Nga EUR 14.99

Qyteti Torino është një qytet i vogël në Itali. Ai u themelua në shekullin e XVIII. Qyteti është i njohur për arkitekturën e saj të bukur dhe për industrinë e saj.

Santorini is a Greek island located in the Aegean Sea. It is located about 120 km (75 mi) southeast of Athens, and about 25 km (16 mi) from the coast of Crete. It is the largest island of a small, circular archipelago which bears the same name and is the remnant of a volcanic caldera. The municipality of Santorini includes the inhabited islands of Santorini and Therasia and the uninhabited islands of Nea Kameni, Palaia Kameni, Aspronisi, and Christiana. The total land area is 90.623 km2 (35.077 sq mi).

"Kur sapo të kesh shijuar fluturimin, do të ecësh përgjithmonë në tokë me sytë e kthyer drejt qiellit, sepse atje ke qenë dhe atje do të dëshiroje gjithmonë të kthehesh." - Leonardo da Vinci