Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Oradea

nga € 14.99 Rezervoni tani

Liverpool

nga € 14.99 Rezervoni tani

Londra

nga € 14.99 Rezervoni tani

Sevilja - Bukuresht (SVQ - OTP)

Udhëtim
2022-08-22
2022-08-29
Spanjë - Rumani

Nga EUR 14.99

Sevilja - Bukuresht (SVQ - OTP)

Një mënyrë
2022-08-22
Spanjë - Rumani

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati