Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bordo

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dublin

nga € 14.99 Rezervoni tani

Chania

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lamezia - Torino (SUF - TRN)

Udhëtim
2022-08-13
2022-08-20
Itali - Itali

Nga EUR 14.99

Lamezia - Torino (SUF - TRN)

Një mënyrë
2022-08-13
Itali - Itali

Nga EUR 14.99

Lamezia Terme është një qytet në Itali, në provincën e Kalabrisë. Qyteti është themeluar në shekullin e XVIII-të, dhe është i njohur për termat e saj të bukura.

Qyteti Torino është një qytet i vogël në Itali. Ai u themelua në shekullin e XVIII. Qyteti është i njohur për arkitekturën e saj të bukur dhe për industrinë e saj.

"Të mësuarit për të fluturuar një aeroplan më mësoi një mënyrë të të menduarit, një qasje për zgjidhjen e problemeve që ishte e aplikueshme dhe efektive. Pilotët janë shumë metodikë dhe të përpiktë, dhe artistët nuk priren të jenë. " - Chris Carter