Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Firenze

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dusseldorf

nga € 14.99 Rezervoni tani

Tel Aviv

nga € 14.99 Rezervoni tani

Shtutgart - Bukuresht (STR - OTP)

Udhëtim
2022-10-12
2022-10-19
Gjermani - Rumani

Nga EUR 14.99

Shtutgart - Bukuresht (STR - OTP)

Një mënyrë
2022-10-12
Gjermani - Rumani

Nga EUR 14.99

Shtutgarti është një qytet i vogël në Gjermani. Ai është i njohur për industrinë e tij të fuqishme dhe për arkitekturën e tij të bukur.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati