Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Korfuzi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Oradea

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Rodos - Bukuresht (RHO - OTP)

Udhëtim
2022-07-06
2022-07-13
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Rodos - Bukuresht (RHO - OTP)

Një mënyrë
2022-07-06
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Rodos είναι μια πόλη στην Ελλάδα, στο νότιο Αιγαίο. Αποτελείται από την κωμόπολη της και τον νησί του Ρόδου. Η κωμόπολη βρίσκεται στην κεντρική περιοχή του νησιού, ενώ το νησί έχει έκταση 9.623 τ.μ. Η πόλη ιδρύθηκε το 1204 από τους Βενετούς. Στην κωμόπολη βρίσκονται οι κυβερνητικές εγκαταστάσεις, οι εκκλησίες, οι δημόσιοι χώροι και οι καταστήματα. Το νησί του Ρόδου είναι γνωστό για τα ομορφιά του θέρετρα, τα οποία βρίσκονται στην ανατολική και δυτική πλευρά του. The city of Rhodes is located in Greece, in the southern Aegean Sea. It is made up of the city of Rhodes and the island of Rhodes. The city is located in the central part of the island, while the island has an area of 9,623 sq. km. The city was founded in 1204 by the Venetians. In the city are the government buildings, the churches, the public squares and the shops. The island of Rhodes is known for its beauty, which is located on the eastern and western side of the island.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Të mësuarit për të fluturuar një aeroplan më mësoi një mënyrë të të menduarit, një qasje për zgjidhjen e problemeve që ishte e aplikueshme dhe efektive. Pilotët janë shumë metodikë dhe të përpiktë, dhe artistët nuk priren të jenë. " - Chris Carter