Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Dublin

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lefkadës - Bukuresht (PVK - OTP)

Udhëtim
2022-07-08
2022-07-15
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Lefkadës - Bukuresht (PVK - OTP)

Një mënyrë
2022-07-08
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Lefkada is a city located in the Ionian Islands region of Greece. According to mythology, the city was founded by Leucas, a son of Apollo and brother of Orpheus. The city is located on the island of Lefkada, which is connected to the mainland by a short bridge.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati