Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Barcelona

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Palma de Mallorca - Bukuresht (PMI - OTP)

Udhëtim
2022-10-12
2022-10-19
Spanjë - Rumani

Nga EUR 14.99

Palma de Mallorca - Bukuresht (PMI - OTP)

Një mënyrë
2022-10-12
Spanjë - Rumani

Nga EUR 14.99

Në Palma të Mallorca është një qytet i vogël në Spanjë. Ajo është e vendosur në ishullin e Mallorca, në Detin e Gadishullit Iberik. Qyteti është i njohur për bukurinë e tij natyrore dhe trashëgiminë kulturore.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland