Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Zakynthos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Kreta

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Oslo (OTP - OSL)

Udhëtim
2022-08-17
2022-08-24
Rumani - Norvegji

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Oslo (OTP - OSL)

Një mënyrë
2022-08-17
Rumani - Norvegji

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Oslo er en by i Norge. Den ble grunnlagt i 1048 av Harald Hardråde. Byen har en lang og spennende historie, og er i dag en av Norges største byer.

"Dëshira për të fluturuar është një ide që na është dhënë nga paraardhësit tanë të cilët, në udhëtimet e tyre të rraskapitur nëpër toka të pista në kohët prehistorike, dukej me zell për zogjtë që fluturojnë lirshëm përmes hapësirës, ​​me shpejtësi të plotë, mbi të gjitha pengesat, në autostradën e pafundme e ajrit. " - Wilbur Wright