Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Saragosa

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Korfuzi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Nice (OTP - NCE)

Udhëtim
2022-06-30
2022-07-07
Rumani - Francë

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Nice (OTP - NCE)

Një mënyrë
2022-06-30
Rumani - Francë

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Në qytetin Nice ka ndodhur shumë ngjarje historike. Në vitin 1860, ajo u bë qytet i pavarur. Në vitin 1871, ajo u bë qytet i Francës. Në vitin 1944, ajo u bombardua nga forcat aleate.

“Fluturoj sepse e çliron mendjen nga tirania e këtyre të vegjëlve”. - Antoine de Saint-Exupery