Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Barcelona

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Lion (OTP - LYS)

Udhëtim
2022-07-05
2022-07-12
Rumani - Francë

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Lion (OTP - LYS)

Një mënyrë
2022-07-05
Rumani - Francë

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Lion është një qytet i lashtë në Shqipëri. Ai është ndërtuar në shekullin e XVIII-të. Qyteti Lion është i njohur për arkitekturën e tij të bukur dhe për historinë e tij të pasur.

"Ndonjëherë, fluturimi ndihet shumë i mirë që të arrihet nga njeriu. Ndonjëherë, bota nga lart duket shumë e bukur, shumë e mrekullueshme, shumë e largët për sytë e njeriut për të parë ". - Charles A. Lindbergh