Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Milano

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Tenerife

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Milano (OTP - LIN)

Udhëtim
2022-06-30
2022-07-07
Rumani - Itali

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Milano (OTP - LIN)

Një mënyrë
2022-06-30
Rumani - Itali

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Milano është qyteti më i madh dhe më i rëndësishëm i Italisë. Ai është qyteti më i vjetër i vendit dhe ka një histori të gjatë. Milano është qyteti ku ka lindur Leonardo da Vinci dhe është qyteti ku ka ndërruar jetë Napoleon Bonaparte.

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland