Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Dusseldorf

nga € 14.99 Rezervoni tani

Londra

nga € 14.99 Rezervoni tani

Zakynthos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Kreta (OTP - HER)

Udhëtim
2022-08-13
2022-08-20
Rumani - Greqi

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Kreta (OTP - HER)

Një mënyrë
2022-08-13
Rumani - Greqi

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Η πόλη της Ηρακλείου βρίσκεται στην Κρήτη και είναι η πρωτεύουσα της νήσου. Η πόλη είναι γνωστή για τους αρχαίους θρύλους και τις ιστορίες που συνδέονται με τον Ηρακλή. Η πόλη είναι επίσης γνωστή για τα αρχαία οικισμένα κτίριά της, όπως το Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου και το Μοναστήρι του Αγίου Μάρκου.

"Të mësuarit për të fluturuar një aeroplan më mësoi një mënyrë të të menduarit, një qasje për zgjidhjen e problemeve që ishte e aplikueshme dhe efektive. Pilotët janë shumë metodikë dhe të përpiktë, dhe artistët nuk priren të jenë. " - Chris Carter