Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Madrid

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Split

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Dubai (OTP - DXB)

Udhëtim
2022-08-14
2022-08-21
Rumani - Emiratet e Bashkuara Arabe

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Dubai (OTP - DXB)

Një mënyrë
2022-08-14
Rumani - Emiratet e Bashkuara Arabe

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Dubai është një qytet në Emiratet e Bashkuara Arabe, me një popullsi prej 1.5 milion banorësh. Qyteti u themelua nga sheikhu Muhammad bin Rashid al Maktoum në vitin 1833, dhe fillimisht ishte një fshat i vogël me banorë myslimanë. Në vitin 1971, Dubai u bë kryeqyteti i Emirateve të Bashkuara Arabe. Qyteti është i njohur për arkitekturën e saj moderne, për bukuritë natyrore dhe për shërbimet e larta që ofron.

“Fluturoj sepse e çliron mendjen nga tirania e këtyre të vegjëlve”. - Antoine de Saint-Exupery