Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Shtutgart

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Chania (OTP - CHQ)

Udhëtim
2022-07-06
2022-07-13
Rumani - Greqi

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Chania (OTP - CHQ)

Një mënyrë
2022-07-06
Rumani - Greqi

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Chania is a city located in the north-west of Crete. It is the capital of the Chania regional unit. The city was founded in the late Minoan period (2nd millennium BC). Chania is a major tourist attraction, as it has a well-preserved Venetian old town, as well as a number of Byzantine churches.

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland