Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Nice

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Këln (OTP - CGN)

Udhëtim
2022-06-30
2022-07-07
Rumani - Gjermani

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Këln (OTP - CGN)

Një mënyrë
2022-06-30
Rumani - Gjermani

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Këln është qyteti më i vjetër i Gjermanisë. Ai është themeluar nga romakët në vitin 38 para Krishtit. Qyteti është ndërtuar mbi një vendbanim të lashtë gjerman. Këln është qyteti më i madh i Gjermanisë me 1.5 milion banorë.

"Ndonjëherë, fluturimi ndihet shumë i mirë që të arrihet nga njeriu. Ndonjëherë, bota nga lart duket shumë e bukur, shumë e mrekullueshme, shumë e largët për sytë e njeriut për të parë ". - Charles A. Lindbergh