Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Praga

nga € 14.99 Rezervoni tani

Barcelona

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Bruksel (OTP - BRU)

Udhëtim
2022-07-06
2022-07-13
Rumani - Belgjikë

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Bruksel (OTP - BRU)

Një mënyrë
2022-07-06
Rumani - Belgjikë

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Bruksel është një qytet i vogël në Belgjikë. Ai u zhvillua nga një fshat i vogël në mes të shekullit të 19-të dhe të 20-të. Brukseli është kryeqyteti i Belgjikës dhe i BE-së.

"Kur sapo të kesh shijuar fluturimin, do të ecësh përgjithmonë në tokë me sytë e kthyer drejt qiellit, sepse atje ke qenë dhe atje do të dëshiroje gjithmonë të kthehesh." - Leonardo da Vinci