Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Zakynthos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Korfuzi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Londra

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Oslo - Bukuresht (OSL - OTP)

Udhëtim
2022-07-05
2022-07-12
Norvegji - Rumani

Nga EUR 14.99

Oslo - Bukuresht (OSL - OTP)

Një mënyrë
2022-07-05
Norvegji - Rumani

Nga EUR 14.99

Oslo er en by i Norge. Den ble grunnlagt i 1048 av Harald Hardråde. Byen har en lang og spennende historie, og er i dag en av Norges største byer.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Ndonjëherë, fluturimi ndihet shumë i mirë që të arrihet nga njeriu. Ndonjëherë, bota nga lart duket shumë e bukur, shumë e mrekullueshme, shumë e largët për sytë e njeriut për të parë ". - Charles A. Lindbergh