Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Londra

nga € 14.99 Rezervoni tani

Barcelona

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Nice - Bukuresht (NCE - OTP)

Udhëtim
2022-08-21
2022-08-28
Francë - Rumani

Nga EUR 14.99

Nice - Bukuresht (NCE - OTP)

Një mënyrë
2022-08-21
Francë - Rumani

Nga EUR 14.99

Në qytetin Nice ka ndodhur shumë ngjarje historike. Në vitin 1860, ajo u bë qytet i pavarur. Në vitin 1871, ajo u bë qytet i Francës. Në vitin 1944, ajo u bombardua nga forcat aleate.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Ndonjëherë, fluturimi ndihet shumë i mirë që të arrihet nga njeriu. Ndonjëherë, bota nga lart duket shumë e bukur, shumë e mrekullueshme, shumë e largët për sytë e njeriut për të parë ". - Charles A. Lindbergh