Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Catania

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Shtutgart

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Thera - Torino (JTR - TRN)

Udhëtim
2022-07-08
2022-07-15
Greqi - Itali

Nga EUR 14.99

Thera - Torino (JTR - TRN)

Një mënyrë
2022-07-08
Greqi - Itali

Nga EUR 14.99

Santorini is a Greek island located in the Aegean Sea. It is located about 120 km (75 mi) southeast of Athens, and about 25 km (16 mi) from the coast of Crete. It is the largest island of a small, circular archipelago which bears the same name and is the remnant of a volcanic caldera. The municipality of Santorini includes the inhabited islands of Santorini and Therasia and the uninhabited islands of Nea Kameni, Palaia Kameni, Aspronisi, and Christiana. The total land area is 90.623 km2 (35.077 sq mi).

Qyteti Torino është një qytet i vogël në Itali. Ai u themelua në shekullin e XVIII. Qyteti është i njohur për arkitekturën e saj të bukur dhe për industrinë e saj.

"Të mësuarit për të fluturuar një aeroplan më mësoi një mënyrë të të menduarit, një qasje për zgjidhjen e problemeve që ishte e aplikueshme dhe efektive. Pilotët janë shumë metodikë dhe të përpiktë, dhe artistët nuk priren të jenë. " - Chris Carter