Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Oporto

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dusseldorf

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi - Torino (IAS - TRN)

Udhëtim
2022-07-08
2022-07-15
Rumani - Itali

Nga EUR 14.99

Iasi - Torino (IAS - TRN)

Një mënyrë
2022-07-08
Rumani - Itali

Nga EUR 14.99

Ishtoria e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe. Historia e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe.

Qyteti Torino është një qytet i vogël në Itali. Ai u themelua në shekullin e XVIII. Qyteti është i njohur për arkitekturën e saj të bukur dhe për industrinë e saj.

"Të mësuarit për të fluturuar një aeroplan më mësoi një mënyrë të të menduarit, një qasje për zgjidhjen e problemeve që ishte e aplikueshme dhe efektive. Pilotët janë shumë metodikë dhe të përpiktë, dhe artistët nuk priren të jenë. " - Chris Carter