Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Larnaka

nga € 14.99 Rezervoni tani

Londra

nga € 14.99 Rezervoni tani

Zakynthos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Burgas

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi - Roma (IAS - FCO)

Udhëtim
2022-07-04
2022-07-11
Rumani - Itali

Nga EUR 14.99

Iasi - Roma (IAS - FCO)

Një mënyrë
2022-07-04
Rumani - Itali

Nga EUR 14.99

Ishtoria e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe. Historia e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe.

Roma është qyteti më i vjetër i botës. Ai është themeluar në shekullin e 8-të para Krishtit. Qyteti është vendosur në bregdetin e Italisë, në jug të vendit. Roma ka qenë qyteti i perandorëve, i papëve dhe i artistëve. Qyteti është i njohur për monumentet e tij të mrekullueshme, si Colosseum, Pantheon dhe Forumi Romak.

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland