Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Praga

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dublin

nga € 14.99 Rezervoni tani

Olbia

nga € 14.99 Rezervoni tani

Kreta - Bukuresht (HER - OTP)

Udhëtim
2022-07-06
2022-07-13
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Kreta - Bukuresht (HER - OTP)

Një mënyrë
2022-07-06
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Η πόλη της Ηρακλείου βρίσκεται στην Κρήτη και είναι η πρωτεύουσα της νήσου. Η πόλη είναι γνωστή για τους αρχαίους θρύλους και τις ιστορίες που συνδέονται με τον Ηρακλή. Η πόλη είναι επίσης γνωστή για τα αρχαία οικισμένα κτίριά της, όπως το Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου και το Μοναστήρι του Αγίου Μάρκου.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Dëshira për të fluturuar është një ide që na është dhënë nga paraardhësit tanë të cilët, në udhëtimet e tyre të rraskapitur nëpër toka të pista në kohët prehistorike, dukej me zell për zogjtë që fluturojnë lirshëm përmes hapësirës, ​​me shpejtësi të plotë, mbi të gjitha pengesat, në autostradën e pafundme e ajrit. " - Wilbur Wright