Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Amsterdam

nga € 14.99 Rezervoni tani

Tel Aviv

nga € 14.99 Rezervoni tani

Barcelona

nga € 14.99 Rezervoni tani

Heraklion - Bukuresht (HER - OTP)

Udhëtim
2022-07-10
2022-07-17
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Heraklion - Bukuresht (HER - OTP)

Një mënyrë
2022-07-10
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Η πόλη της Ηρακλείου βρίσκεται στην Κρήτη και είναι η πρωτεύουσα της νήσου. Η πόλη είναι γνωστή για τους αρχαίους θρύλους και τις ιστορίες που συνδέονται με τον Ηρακλή. Η πόλη είναι επίσης γνωστή για τα αρχαία οικισμένα κτίριά της, όπως το Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου και το Μοναστήρι του Αγίου Μάρκου.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati