Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bruksel

nga € 14.99 Rezervoni tani

Roma

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Barcelona

nga € 14.99 Rezervoni tani

Hamburg - Bukuresht (HAM - OTP)

Udhëtim
2022-07-06
2022-07-13
Gjermani - Rumani

Nga EUR 14.99

Hamburg - Bukuresht (HAM - OTP)

Një mënyrë
2022-07-06
Gjermani - Rumani

Nga EUR 14.99

Die Geschichte der Stadt Hamburg ist sehr lang und interessant. Die ersten Siedler kamen vor mehr als 1000 Jahren nach Hamburg. Damals war die Stadt noch ein kleines Dorf. Im Laufe der Zeit entwickelte sich Hamburg zu einer bedeutenden Handelsstadt. Heute ist Hamburg die zweitgrößte Stadt in Deutschland.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland