Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Korfuzi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Amsterdam

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bruksel

nga € 14.99 Rezervoni tani

Firenze - Bukuresht (FLR - OTP)

Udhëtim
2022-07-06
2022-07-13
Itali - Rumani

Nga EUR 14.99

Firenze - Bukuresht (FLR - OTP)

Një mënyrë
2022-07-06
Itali - Rumani

Nga EUR 14.99

Në qytetin e Firencës, historia është e gjatë dhe e pasur. Ky qytet ka qenë i njohur për artin, kulturën dhe arkitekturën e tij të pasur. Gjatë shekujve, ai është bërë qendër e kulturës dhe e artit në Itali.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Ju nuk keni parë një pemë derisa ta keni parë hijen e saj nga qielli". - Amelia earhart.