Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Saragosa

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Roma - Bukuresht (FCO - OTP)

Udhëtim
2022-08-22
2022-08-29
Itali - Rumani

Nga EUR 14.99

Roma - Bukuresht (FCO - OTP)

Një mënyrë
2022-08-22
Itali - Rumani

Nga EUR 14.99

Roma është qyteti më i vjetër i botës. Ai është themeluar në shekullin e 8-të para Krishtit. Qyteti është vendosur në bregdetin e Italisë, në jug të vendit. Roma ka qenë qyteti i perandorëve, i papëve dhe i artistëve. Qyteti është i njohur për monumentet e tij të mrekullueshme, si Colosseum, Pantheon dhe Forumi Romak.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati