Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Fira

nga € 14.99 Rezervoni tani

Kefalonia - Bukuresht (EFL - OTP)

Udhëtim
2022-07-10
2022-07-17
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Kefalonia - Bukuresht (EFL - OTP)

Një mënyrë
2022-07-10
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Kefalonia is a city located in the Ionian Sea. It is the largest of the Ionian Islands and is the seventh largest island in Greece. The city is a popular tourist destination and is known for its beaches and its wine.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland