Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Praga

nga € 14.99 Rezervoni tani

Barcelona

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dusseldorf - Iasi (DUS - IAS)

Udhëtim
2022-07-06
2022-07-13
Gjermani - Rumani

Nga EUR 14.99

Dusseldorf - Iasi (DUS - IAS)

Një mënyrë
2022-07-06
Gjermani - Rumani

Nga EUR 14.99

Düsseldorf ist eine Großstadt in Nordrhein-Westfalen. Sie liegt am Rhein und hat rund 600.000 Einwohner. Die Stadt wurde im Jahre 1135 erstmals urkundlich erwähnt. Bis zur Mitte des 19. Jahrhunderts war Düsseldorf eine kleine Stadt mit etwa 10.000 Einwohnern. Erst mit der Industrialisierung wuchs die Stadt rasant. Heute ist Düsseldorf eine bedeutende Wirtschafts- und Kulturstadt.

Ishtoria e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe. Historia e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe.

"Të mësuarit për të fluturuar një aeroplan më mësoi një mënyrë të të menduarit, një qasje për zgjidhjen e problemeve që ishte e aplikueshme dhe efektive. Pilotët janë shumë metodikë dhe të përpiktë, dhe artistët nuk priren të jenë. " - Chris Carter